הילה היא מומחית לייצור ממתקים בעבודת-יד, מתמחה בתחום המגדנאות (קונפיסרי) וחוקרת אותו תוך שהיא משלבת שיטות עבודה מסורתיות עם שיטות עבודה מודרניות. היא משתמשת בחומרי הגלם הטובים והטריים ביותר וללא חומרים משמרים.
מלבד מחקר בתחום הממתקים הנוסטלגיים, הילה אוהבת לאסוף תבניות עתיקות לייצור ממתקים ולהשמיש אותם. לפני שנתיים הגשימה חלום ומצאה תבניות מקוריות של סוכריות תרנגול ממפעל ישראלי שנסגר וכיום מייצרת תרנגולים בשישה טעמים וצבעים.
הממתקים של הילה הם אוסף של הממתקים שגדלנו עליהם. הסגנון הוא ישראלי – צרפתי ומבוסס על זכרונות וגעגוע לטעמי הילדות.
באמנות במושבה הילה תמכור מארזי חג ומארזים אישיים לאכילה במקום.
מהמבחר שימכר באירוע: מרמלדות מפירות טריים, מרשמלו, מרציפנים, קליסונים, ממתקי קוקוס, תפוזים מסוכרים, סוכריות תרנגול צבעוניות ועוד.
בהזדמנות חגיגית זו הילה תחשוף את תוצרי התבניות העתיקות – חדשות שלה. היא מבטיחה גן-חיות נהדר לשמח את שולחן החג.